Er du ligesom de fleste lidt “spillegal”, så læs lige her! Vi har i vores online butik er fantastisk udvalg af spil til børn i alle aldre  – lige fra de små børn på 1 år til store børn på 8 år og op efter. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad et barn på henholdvis 2, 4, eller 7 år bliver fanget af, når det gælder spil. Sværhedsgraden varirerer endvidere også væsentlig i spil til børn på omkring 3 år i sammenligning med et spil for børn på omkring 6 år. Vort sortiment inden for spil til børn rammer bredt, så du kan finde interessante og udfordrende spil til én på både 2 år og 5 år.

Spil til de små børn på 1, 2 og 3 år

 

Er du på udkig efter et spil til et barn på enten 1, 2 eller 3 år, så har vi nogle rigtig flotte og udviklende spil for børn i denne aldergruppe. Skal dyremor finde sin dyreunge eller skal du føle dig frem til, hvad fåret har spist? Producenterne Djeco og HABA har skabt disse rigtige sjove spil, så selv små børn på f.eks. 2 år kan opleve stor glæde og få lært en masse ved at spille spil.

Spil til de lidt større børn på 4, 5, og 6 år

I denne aldersgruppe kan du købe rigtig mange fornøjelige spil i vores online butik, som hele familien kan deltage i. Er dit barn omkring de 5 – 6 år og er tal begyndt at vække interesse, så tilbyder HABA et spil til børn med høj grad af indlæring. I det hele taget er indlæringspil en rigtig god ide at investere i, når dit barn kommer i alderen 4 år og op efter. Der er selvfølgelig også mange underholdende spil, der ikke er skoleforberedende i samme grad, men hvor børn også lærer en masse og bare har det sjovt.  

Spil til de store børn på 7 , 8 år og op efter

 

Til børn på 7 eller 8 år er udvalget af spil rigtig stort! Vi har naturligvis underholdningsspil, som dåsekast og meget andet. Endvidere har vi selvfølgelig de mere klassiske spil af rigtig god kvalitet, så som skak, backgammon, yatzi, uno – kortspil  osv. Disse spil rummer spændende udfordringer for børn i alderen 7, 8 år og op efter.

Klik dig ind på følgende link og bliv mødt af et fantastisk udvalg af spil til børn på både 1 år og 8 år: http://olisan.dk/legetoej-701/spil-puslespil-711/

Leave a Reply