Rækkerne af legetøjsfigurer er lang, mens dit barn ivrigt fortæller om de enkelte detaljer ved hver især: “De her 2 legetøjsfirgurer er bedste venner, og de er to legetøjsfigurer elsker at flyve”, lyder det forklarende fra dit barn. Timevis kan dit barn sidde og rykke rundt på sine legetøjsfigurer og have dem med i lommen på opdagelse ude i den store verden – sikken en glæde! Det øverste punkt på ønskelisten er sikkert de sidste 2 manglende legetøjsfigurer i serien.  Leder du efter legetøjsfiguerer, så har vi bl.a. hele barbapapafamilien eller legetøjsfigurer, som zamiloo – familien, der passer til Djeco dukkehuse.

Legetøjsfigurer er den lille ekstra gave, som skaber stor glæde!

Tit er det de små ting som mini – legetøjsfigurer, som giver de store glæder. Legetøjsfigurer er en dejlig gave at have med. Hvem kan ikke stå for de små legetøjsfigurer, som barbabelle som sygeplejerske eller babalala med panfløjte? Der er mange timer sjov og fantasifuld leg i disse legetøjsfigurer. Barbapapafamilien kan også købes i en tube, hvor du får en hel samling af legetøjsfigurer i ét. Er dit barn istedet vild med en bestemt dyrerace, så er legetøjsfigurer inden for zamiloo-familien et hit. Du kan få en hel tigerfamilie eller en hundefamilie i legetøjsfigurer, og de er bare søde! 

Legetøjsfigurer kan let kombineres med andet legetøj!

 

Det gode ved små legetøjsfiguerer er at de bliver brugt overalt. Måske er barbapapa med i barnevognen sammen med kaninen. Ellers også bor flere zamiloo – legetøjsfiguerer pludselig inden i legohuset. Med andre ord er der et hav af muligheder  for at udvide legen med små legetøjsfigurer, og det er sikkert en af hovedårsagerne til, at de altid hitter hos børnene. Det er kun fantasien, der sætter grænser med legetøjsfigurer!

Klik dig ind i vores online legetøjsbutik og set vort udvalg af legetøjsfigurer. Det er helt svært at lade være med at købe flere legetøjsfigurer, når du først har set dem!

Leave a Reply