Enhver lille pige drømmer om dukkehuse. Alle de timer hun kan fordrive med at ændre indretningen ved sirligt at  flytte rundt på miniaturemøblerne. Rolleleg og fantasi blandes i en herligehed, når din datter lever sig ind hele familien, der bor i dukkehus. Hvordan moren kokkerere ved køkkenet eller faren vasker babyen. Dukkehuse afspejler det store liv i en lille verden, hvor alt er i mikrostørrelse, og det i sig selv er ikke til at stå for! Står der dukkehuse i et udstillingvindue, stopper de fleste små børn op og betages af dette miniput univers, hvor de ikke længere selv er den mindste!

Vi forhandler dukkehuse i træ med mange flotte detaljer!

Dukkehuse skal være af træ – sådan er vi i hvert fald mange, der har det! De fleste af os har forestillingen om de klassiske dukkehuse i træ af god kvalitet, når vi søger dukkehuse til vores børn, og det er der en god grund til. Når dukkehuse er lavet af træ, så er de meget mere holdbare, og de tilhørende møbler i træ kommer heller ikke så let til at mangle ben mm. I vores sortiment af dukkehuse har vi naturligvis valgt at præsentere nogle af de bedste på markedet. Goki er en producent af dukkehuse, som står for høj kvalitet. Desuden er der i deres dukkehuse tænkt over dit barns adgang til at styre hele familien og ændre indretning mm., idet taget er åben. Således kan dit barn bedre navigere rundt i det end i gængse dukkehuse. Goki fremstiller dukkehuse i både 2 - samt 3 etager, og du kan købe alt i træmøbler til dem. De byder på både indretning til køkken, badeværelse, soveværelse, børneværelse og selvfølgelig hele familien af dukker, der hører sig til dukkehuse. Med andre ord kan dukkehuse af mærket Gori indrettes, så de fremstår ernormt flotte og meget autentiske.   

Vi har også super smarte dukkehuse i stof!

Er du ikke til træ eller er du i forvejen faldet for de søde dukker fra HABA, så har de også dukkehuse i deres sortiment. Til deres bløde stofdukker har de f.eks. et transportabelt dukkehus i stof. De fleste dukkehuse er mere stationære, men dette dukkehus kan klappes sammen og bæres i et håndtag – lige til at tage med hen, der hvor legen nu skal foregå. Modsat almindelige dukkehuse, som er fremstillet i træ eller plast, så er alt i dette dukkehus fra HABA lavet i stof. Til dukkehuset, som minder om et klædeskab, hører følgende:

  • Stor skuffe
  • Mange opbevaringslommer
  • Spejle
  • Skabsfunktion med 3 træbøjler
  • Stor skammel
  • Sovepose med pude

Klik dig rundt i vores online butik – vi har et stort udvalg i tilbehør til dukkehuse til lave priser!

Vi forhandler også meget tilbehør til dukkehuse. F.eks. har vi zamiloo dyrevenner, der passer til Djecos dukkehuse. De er utrolig nuttede, hvor du kan få en hel famile i eksemplevis tigre eller hunde. Det er måske med til at sætte fantasien i gang og uvikle legen, når familien ikke består af helt almindelige menneskeligenede dukker.

Er du bidt af miniatureuniverset i dukkehuse, så se vores spændende udvalg inden for dukkehuse på følgende link: http://olisan.dk/haba-571/haba-legetoej-374/dukker-tilbehoer-377/haba-stort-dukkehus-588.htmlVi har altid gode tilbud i vores online butik.

Leave a Reply