Denne vare er udgået
Denne vare er desværre udgået af vores sortiment.
Vi håber, at du kan finde en alternativ vare i vores øvrige sortiment.

Husk at du altid er meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 27 76 92 eller via mail: info@olisan.dk, hvis du har brug for hjæp til at finde den rigtige vare.

bObles Myresluger rosa

899,95 kr.bObles lancerer endnu et nyt produkt, i møbelserien af tumlemøbler. Denne gang byder bObles den multifunktionelle Myresluger velkommen i familien, der lanceres som et sæt bestående af 3 komponenter i forskellige størrelser.

Fysioterapeut Louise Hærvig har testet Myreslugeren og udtrykker: "

Myreslugeren evner i ét tumlemøbel, at få sat fokus på barnets motoriske udvikling, trang til at lege, udfordre sig selv og blive glad for kroppen. Idet Myreslugeren består af 3 elementer, i 3 forskellige størrelser, hvoraf de 2 har en vippefunktion, er der utroligt meget leg og kropslig udfoldelse forbundet med brugen af Myreslugeren".

Den mellemste og mindste Myresluger er buet i bunden, hvilket gør, at de har en vippende funktion. Barnet kan vippe fra side til side uden at vælte og derved styrker sin kropsbevidsthed og motorik både liggende og siddende. For det lille barn kan den store Myresluger anvendes som bord, mens de to mindre Myreslugere kan fungere som skamler. For det lidt større barn kan den store Myresluger anvendes som skammel, mens balancen trænes ved at stå eller ligge på den mellemste og mindste – mulighederne for kreativ leg er uendelige.

 

Myreslugeren er ligeledes ideel til steder, hvor pladsen er trang, som f.eks. i lejligheden, da sættet kan stables og derved fylder et minimum, når de ikke anvendes.

Myreslugeren findes i de fire velkendte bObles farver, blå, jade, rosa og lilla. Et sæt består af stor (H33xB24xL34cm), mellem (H24xB24xL34cm) og lille (H15xB24xL10cm) Myresluger.

 


B Toys Pop Arty perler     50 stk.

B Toys Pop Arty perler 50 stk.

59,95 kr.
79,95 kr.
Nyhedsbrev