Træsparebøsser   [4 stk]

Med vores flotte udvalg af sparebøsser i træ bliver det pludseligt sjovt at spare op! Vi har et stort udvalg i fint forarbejdede sparebøsser af egetræ, som alle forestiller søde små spare-dyr.


 
Sparebøsse - Abe
» læs mere
649,95 kr.
SE VAREN
Sparebøsse - Elefant
» læs mere
649,95 kr.
SE VAREN
Sparebøsse - Hippo
» læs mere
649,95 kr.
stk
Sparebøsse - Ugle
» læs mere
649,95 kr.
stk
 
     

Du kan f.eks. vælge imellem en ugle sparebøsse, en abe sparebøsse, en elefant sparebøsse m.fl. – mulighederne er mange, og sparebøsserne egner sig perfekt som dåbsgave eller gave til navngivning eller bare til fødselsdag. Alle sparebøsser kommer med en speciel og sjov lille funktion, når man lægger penge i – det skal jo være sjovt at spare!

Gør opsparing til en leg med fine sparebøsser

Med en sparebøsse fra Olisan kan du glæde børnene med en sjov opsparing. Der findes ikke noget bedre end at slå hul på sin sparebøsse, men vælger du en sparebøsse fra Olisan, tøver du nok med at give den et gok i nødden, for vi har de fineste, sødeste og sjoveste sparebøsser, som forestiller dyr. Man kan få en fræk abe sparebøsse, en klog ugle sparebøsse eller en kælende kat sparebøsse – alle vores sparebøsser er fint udskårne træfigurer, som både pynter på børneværelset samtidig med, at de har en sparende funktion. Og fine funktioner er der nok af, for alle som én har de fine sparebøsser en sjov funktion, når man lægger sine penge i dyret. Med en sparebøsse fra vores udvalg bliver det til en leg at spare!

 

Fin sparebøsse i træ – perfekt dåbsgave

Når barnedåben står for døren, melder gaveræset sig. Man vil gerne give en gave, som har indhold, som holder længe, og som betyder noget for børnene, også når de bliver ældre. Det er svært at finde en gave med varighed og sjæl, men med en sparebøsse i træ fra vores udvalg har du fundet en perfekt gave til barnedåb eller navngivning. Du kan vælge imellem søde og sjove dyr, og de er alle i stilfuldt klassisk design og smukt udskåret i egetræ. Med sådan en sparebøsse har du både pynt til børneværelset samt praktisk legetøj i ét. En sparebøsse fra vores udvalg er 80 % håndlavet og omhyggeligt designet – med både design og funktionalitet for øje.

 

Håndlavet sparebøsse i træ

Olisan har et flot udvalg af sparebøsser i træ. Alle sparebøsser er udformet som søde og nuttede dyr, som alle er udskåret i det flotteste egetræ, og en sparebøsse er 80 % håndlavet og omhyggeligt designet med blik for både funktionalitet og æstetik. Børnene vil elske at få en sparebøsse, der er formet som et dyr – du kan vælge mellem en abe sparebøsse, en kat sparebøsse, en mus sparebøsse – ja, vi har hele 7 forskellige designs til din sparebøsse, så mon ikke børnene kan finde deres yndlingsdyr blandt vores udvalg og begynde at se opsparing som en leg!

 

Nyhedsbrev