HABA Legemad

Rolleleg er den bedste leg - børn elsker at lave kaffe og lege købmænd. Vi kan tilbyde hele HABAs sortiment af legemad og tilbehør som købmandsdiske, indkøbsvogn mm. Det er slut med luftfrikadeller og glosuppe, for med vores udvalg af legemad kan dine børn bygge deres helt egen madpyramide – der er både fisk, kager, grøntsager, frugt og mælkeprodukter blandt vores udvalg af legemad. Med legemad bliver legen mere virkelig, for det er bare sjovere at lege teselskab, når man kan servere lækre kager. Velbekomme!

 
Dåser Frugt & grøntsager Mælkeprodukter Søde sager
Dåser Frugt & grøntsager Mælkeprodukter Søde sager
Legemad i stof HABA Sun Bistro HABA køkkentilbehør Petite Rose
Legemad i stof HABA Sun Bistro HABA køkkentilbehør Petite Rose
Biofino & Karlos
Biofino & Karlos
 
     

Legemad er sund næring til dine børns leg! Med vores store udvalg af legemad bliver legen aldrig kedelig, og når der skal leges købmand, restaurant eller teselskab, så er vores udvalg i legemad lige til at spise, eller rettere sagt lige til at lege med! Vi har alt i legemad, f.eks. fisk, grøntsager, mælkeprodukter og frugt, og børnene vil elske at lege med legemad i deres rolleleg – legen bliver mere virkelig og mere håndgribelig, når man som legekøbmand rent faktisk kan række en fisk over disken eller få en flot kage på sit fine restaurantbesøg. Legemad gør legen sjovere, og vi har også en masse tilbehør til legemad, som f.eks. et legekøkken eller en købmandsdisk med kasseapparat. Olisan tror på sund og udviklende leg fyldt med en god portion legeglæde og legeværdi, og med vores udvalg af legemad gør vi vores til, at børnene kan lege sjovt, fantasifuldt og samtidigt udviklende.

Legemad i stof og træ

Blandt vores udvalg af HABA legemad har vi både legemad i stof og legemad i træ at vælge imellem, og begge varianter er selvfølgelig CE mærket og af den bedste kvalitet, så de opfylder de påkrævede sikkerhedskrav i EU – det kan jo ske, at man smager på sin legemad, hvis fantasien for alvor løber af sted med de små. Olisan har et stort udvalg i sjov og opfindsom legemad til børnenes leg, for børn elsker rollespil, og når de brygger kaffe, bager boller, leger købmænd eller laver mad på deres legekøkken, så er det lige sagen af have legemad fra HABA lige ved hånden, for med legemad er de garanteret en sjov og fantasifuld leg. Legemad fra HABA giver børnene en god portion legelyst og legeglæde.

Djeco Sykort med knapper

Djeco Sykort med knapper

129,95 kr.
159,95 kr.
Nyhedsbrev