HABA smykker

Vi har et stort udvalg i fine smykker til børn – blandt andet HABA hårpynt, smykker og tilbehør til de mindre børn, børneure og flotte smykkeskrin. Smykker til børn er den perfekte gaveide til familiens eller vennekredsens yngste.

 
Hårpynt Smykker Ure Smykkeskrin & punge
Hårpynt Smykker Ure Smykkeskrin & punge
 
     

Vores fine HABA smykkeserie med smykker til børn har både armbånd, halskæder, ringe og ikke mindst fine smykkeskrin til at opbevare smykkerne i. Vi har selvfølgelig også noget til drengene, blandt andet kan du finde seje børneure - ellers er smykker for børn nok mest en kategori for små pynteglade piger.

Smykker til børn – fint tilbehør til mindre børn

Olisan har et fint online udvalg i smykker til børn. Smykker til børn er den perfekte gaveide, for må piger elsker at pynte sig, iføre sig smykker og klæde sig ud, og vores smykkeserie og smykker til børn fra HABA passer til piger, der er i den alder, hvor de elsker at lege prinsesser og fine damer. Vores smykker til børn er farverige, festlige og fyldt med fine detaljer, der får de små pigehjerter til at banke og fantasien til at flyve - og vores smykker til børn passer til den tid i en piges liv, hvor hun er i den lyserøde fase så at sige, hvor hun elsker at være fin og ikke mindst elsker at være barn. Vores smykker til børn lader dit barn være barn.

Smykker til børn – smykkeskrin og venindegaver

Vores udvalg i smykker til børn er søde, fine og enkle smykker, der passer både til leg og til pynt, og vores smykker til børn er også en god gaveide børnene imellem, for hvem ville ikke elske at få en venindegave i form af et armbånd, en halskæde eller en ring. Og husk, når du har købt smykker til børn, så har vi også et stort udvalg af fine og finurlige smykkeskrin, som børnene kan gemme smykkerne i – du kan blandt andet vælge mellem en blomst, et hjerte eller en hel kage som smykkeskrin! Blandt vores smykker til børn finder du også hårpynt og andet tilbehør – der er nok at pynte sig med og glæde sig over i vores udvalg af tilbehør og smykker til børn.

Janod Udklædning Ulv i pap

Janod Udklædning Ulv i pap

49,95 kr.
69,95 kr.
Nyhedsbrev