Babyværelset   [5 stk]

Inspiration til indretning af dit babyværelse

Mangler du inspiration til indretning af dit babyværelse? Gå efter tryghed, sikkerhed og en behagelig atmosfære, når du indretter babyværelse, så er du godt på vej. Her hos Olisan har vi et stort udvalg af interiør, møbler og legetøj m.m. til babyværelset, der kan give dig gode ideer og inspiration til indretning af dit babyværelse. Du finder ideer til både drenge og piger og deres babyværelse, og med vores udvalg af blandt andet gulvtæpper, uroer, senge, legetæpper, belysning, sengetøj og møbler bliver det nemt at skabe den helt rigtige indretning, atmosfære og stemning til dit babyværelse.

 
Gulvtæpper Uroer Sengetøj & sengerand Senge
Gulvtæpper Uroer Sengetøj & sengerand Senge
Møbler Baby tilbehør Lamper Legetæpper
Møbler Baby tilbehør Lamper Legetæpper
Fod- og håndaftryk
Fod- og håndaftryk
 
     

 
Sebra Bogkasse grå/gul/hvid
» læs mere
599,95 kr.
SE VAREN
Djeco tapetrulle - Gaspard
» læs mere
249,95 kr.
stk
Hør sengelinned baby 70x100
» læs mere
199,95 kr.
399,95 kr.
stk
Janod Wallsticker højdemåle
» læs mere
229,95 kr.
289,95 kr.
stk
Janod Wallstickers højdemål
» læs mere
229,95 kr.
289,95 kr.
stk
 
     

Inspiration til dit babyværelse – uroer, tæpper og lamper

Mangler du inspiration til indretning af dit babyværelse? Hos Olisan har vi et stort udvalg af interiør, legetøj og møbler, som hjælper dig med at skabe den rette stemning i husets babyværelse. Med blød belysning, friske og farverige tæpper og stimulerende legetøj kan du skabe en indretning i dit babyværelse, hvor dit barn føler sig omgivet af inspiration og både er tryg og stimuleret. Et babyværelse skal være et roligt miljø, hvor barnet kan slappe af og samtidig føle sig aktiveret – og vores udvalg af belysning, gulvtæpper og legetæpper samt uroer er alle ting til dit babyværelse, som kan hjælpe dig til at skabe en indretning af dit babyværelse, som er fyldt med inspiration, og som har en indbydende atmosfære.

Smart indretning på dit babyværelse – køb en Kili seng!

Lille Per er kendt og elsket. Men det er hans seng også! Med en Kili seng får du lækker indretning og klassisk design til dit babyværelse, men mere vigtigt er det, at med en Lille Per seng sover børnene trygt og godt om natten. Med en Kili seng på dit babyværelse har du samtidig forberedt dig på børneværelset, for sengen kan laves om til juniorseng, og den fås i flere farver. Når sengen er på plads, har vi mere inspiration til din indretning af husets babyværelse - vi har lækkert sengetøj som børnene kan putte i, og fine sengerande med mønster og eventyr, som kan inspirere til søde drømme. Dit babyværelse er komplet med en indretning med Kili seng og andet godt tilbehør såsom sengetøj og sengerande.

Skab en hyggelig indretning på dit babyværelse

Her hos Olisan har vi et stort udvalg i interiør, møbler og legetøj, som giver dig god inspiration til indretning af dit babyværelse. Et babyværelse skal have en tryg stemning og en hyggelig indretning med masser af inspiration og kreative indslag – dertil har vi både sjov belysning, fine farverige gulvtæpper og ikke mindst legetøj og uroer i stort og spændende udvalg. Der er både noget for drenge og piger i vores sortiment, og du kan altid hente inspiration online her hos os. Foruden de stimulerende og sjove ting, så skal et babyværelse også have en indretning med rolige omgivelser, hvor børnene kan sove sødt i blødt og lækkert sengetøj i sikre, kvalitetstestede senge. Her har Olisan også et stort udvalg i inspiration til indretning af dit babyværelse, og vores udvalg i sengetøj, sengerande og senge er både stort og ikke mindst praktik, funktionelt og sikkert. Hent inspiration til indretning af dit babyværelse her – vi har alt i interiør, design, møbler og legetøj.

Nyhedsbrev