Dåbsgaver

Vi har dåbsgaver i alle prisklasser og har inddelt vores dåbsgaver i nemme og overskuelige prisklasser, så du kan finde de dåbsgaver, som passer dig bedst. Tænk på at dåbsgaven er en personlig gave for livet.

 
50 - 300 300 - 500 500 - 1000 1000 - 1500
50 - 300 300 - 500 500 - 1000 1000 - 1500
1500 - Over
1500 - Over
 
     

Vi har både dåbsgaver til piger og dåbsgaver til drenge, men fælles for vores dåbsgaver er den gode stil, den bæredygtige leg og den gode kvalitet. Med vores udvalg af dåbsgaver kan du købe alt fra Toddler og Barbapapa børnebestik til fint og eksklusivt dansk design af Kay Bojesen. Vores dåbsgaver vækker alle sammen glæde og gavn, så du kan sige ordentligt tillykke med dåben og familieforøgelsen.

Vores mest populære dåbsgave er vores sparebøsser i træ, hvor halen vipper når mønten falder i dens mave. Det er en sjov måde at spare op på og børnene elsker dem. Denne dåbsgave vil følge barnet resten af livet.

Storken har været forbi – der er et nyt medlem af familien eller vennekredsen, og snart skal dåben stå. Når du skal købe dåbsgaver, så skal du købe noget, som du bliver husket for, og noget som dåbsbarnet kan bruge i fremtiden og sætte pris på i mange år. Minderne er de vigtigste. Med vores mange fine forslag til dåbsgaver kan du finde en fin gave til dagens lille hovedperson, og du kan få dåbsgaver i alle prisklasser – fra de helt små gaver til de lidt større.

Vi har dåbsgaver til både piger og drenge, og mange af vores dåbsgaver kan du forære til både små pigebørn og små drengebørn. Dåben er starten på barnets identitet, det er navngivningen, og det er dagen, hvor forældrene fejrer familieforøgelsen og deler deres glæde med både familie og venner. Er du inviteret til barnedåb, så er vores udvalg i dåbsgaver både smagfuldt og ikke mindst eksklusivt, og vi har alt fra spændende klodser til det mere klassiske såsom en smuk skammel fra Collect Funiture med indgraveret navn.

Dåbsgaver fra Olisan overholder naturligvis vores credo om bæredygtigt og sundt legetøj og accessories til børn, så giv dåbsbarnet en sund start på livet og på legen med en af vores fine dåbsgaver. Lige meget hvilke dåbsgaver du vælger, så kan du være sikker på at vække glæde og gavn.