Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

By Nord sengetøj Snake Sand 140x200

DKK
419,98 DKK

699,95 DKK

By Nord sengetøj Snake           Sand 140x200

på lager

Elegant sengetøj fra By Nord med flot grafisk print design SNAKE - hvidt sengesæt med mønster i sandfarve. Dynebetræk og pudebetræk lukkes med en usynlig lynlås. Dansk design fra By Nord i 100% økotex bomuld i lækker tæt kvalitet.

Dynebetrækket måler 140 x 200 og det medfølgende hovedpudebetræk måler 60 x 63 cm.

Sengesættet er til danske standardmål for dyner og puder.

Hanne Berzant fortæller her kort om tankerne bag SNAKE printet:
"I arbejdet med vores nye SNAKE sengetøj har jeg været meget inspireret af de smukke mønstrer og strukturer, som findes i den nordiske natur. Disse organiske mønstrer, som ved første øjekast virker tilfældige, men som ved nærmere eftersyn udfolder sig som omfattende og nøje planlagte systemer. Jeg synes, de er uendelige smukke og fascinerende. Dette print er inspireret af den nordiske snog."

By Nord er kendetegnet ved et kompromisløst fokus på kvalitet. Alt By Nord sengetøj bliver produceret i Europa og derfor kan By Nord også garantere en kvalitet, som lever op til de høje EU krav på alle områder. Derudover er By Nords sengetøj OEKO-TEX Standard 100 Certified. Sådan en certificering betyder, at du ikke kommer i kontakt med unødvendige skadelige kemikalier imens du sover. Du oplever, at By Nords sengetøj bliver ved med at være blødt og lækkert - vask efter vask - år efter år.”