Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Kapok Dyne inkl. pude 140x220 Tilbud

1.499,95 DKK

1.899,90 DKK

Kapok tilbud dyne 140x220 inkl. pude

på lager

Tilbud lige nu så længe lager haves Dyne inkl. hovedpude.

Skøn voksen dyne og hovedpude i 100% naturmateriale fra Cocoon. Når kun det bedste er godt nok og du vil forkæle din nattesøvn på den naturlige måde.

Måler: 140 x 220 og 60 x 63 cm.

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med masser af gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Gaveindpakning er desværre ikke en mulighed på kapokdynerne - da vi af erfaring ved at de går i stykker under transporten.

Gratis fragt med GLS

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Jan
d. 07.01.2020


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: