Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Lama Odla krukke med karse pels

199,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Gro karse på en ny og sjov måde! Denne lama får nemlig en karsepels, når du har dyrket frøene på den.

Lamaen skal ligge i vand i en halv time og derefter følges brugsanvisningen til at lave blandingen med frø der skal på lamaen. Når frøene er på lamaen, skal man vente 2 dage med at vande den - derefter fylder du lamaen med vand, og nu vil du stille og roligt se, hvordan frøene bliver til en flot grøn lama-pels!

I sættet er der nok frø til 3 omgange, men man kan også bruge egne frø efterfølgende.

Sættet består af lamaen, en pose med frø, og en lille bakke til "afdrypning".

Lamaen måler: L12 x B6 x H17 cm

Alder: Der er ingen aldersbegrænsing, men det kræver en voksens hjælp for mindre børn at udføre opgaverne. 

Vi fik en et stjernet anmeldelse på denne skønne lama og måtte drage vores egen erfaring (produktbilledet med brænde i baggrunden er et privat billede). Det kan være en fordel at lade frø-blandingen stå og trække i længere tid, end beskrevet i brugsvejledningen. Vejledningen siger, at man skal blande to teske frø med 60 mL vand og lade det stå i 30 minutter (målene er vigtige, da dette påvirker frøenes egenskab til at klistre til lamaen). Vi lod frøene stå i mindst 40 minutter, før vi puttede frøene på lamaen 🦙

Vi kunne ikke få hele blandingen til at sidde fast i første omgang, så vi lod lamaen stå med halvdelen af frøene natten over, mens resten af frøbladingen også fik lov til at stå at trække natten over. De tørre frø på lamaen sad nu godt fast og resten af blandingen var nemt at få til at sidde på lamaen, da det var blevet tykkere og kunne binde sig til de tørre frø.

Dryp bakken kan virke meget tynd, men det er så lamaen står stabilt og ikke vipper.

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 3/5

Skrevet af Andrea
d. 20.04.2022

Ren terapi. Med lidt tålmodighed og tips fra beskrivelsen, får man en skøn og grøn lama. Det er helt hyggeligt at gå og passe den.

Skrevet af Chloe
d. 28.03.2022

Det er en sød idé, men alt for dyr i forhold til, hvad man får. Det er noget værre skrammel. Den medfølgende drypbakke er en joke i sig selv. Karsefrøene glider af, så det bliver en meget sparsom karse-pels.


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: