Vi sender alle hverdage, deadline for at sende samme dag du bestiller er kl. 14 - levering fra dag til dag med GLS. Se butikkens åbningstider 👇

Maileg Ginger Hus inkl. møbler

DKK
1.999,95 DKK
Maileg Ginger Hus inkl. møbler olisan.dk

på lager

Flot kæmpe hus i træ og hør fra Maileg til ginger serien str. S eller andet godtfolk. Huset er enkelt og flot forarbejdet i træ i en etage med et flotrum. Sturetagen er indrette med flotte designer møbler og lamper. På loftetagen kan familien sove og se op på stjernerne samtidig med de kan få et kig op på stjernerne. Siderne på The Gingers house kan let tages af - som gør det let for flere at være med i legen.

Rigtig fint dukkehus til de mindste Gingers uden alt for meget dikkedarer. Til huset medfølger: sovesofa, sofa, 4 pyntepuder, lænestol, sofabord, gulvtæppe, standerlampe (uden plissé, men mulighed for at sætte et elektrisk fyrfadslys i) og tæppe med 2 puder og et hyggetæppe.

Dukkehuset leveres i en flot gaveæske og leveres usamlet, men meget enkelt da endegavlene er i hele stykker. Samleanvisning medfølger selvfølgelig. Vaskeanvisning: Tørres forsigtigt af med let fugtig klud.

Måler: Huset måler: H67 x B66 x D47 cm. Huset passer til The Ginger family str. Small

Alder: 3+


VI ANBEFALER OGSÅ: