🎄 Vi sender helt frem til den 21/12 🎄 Hurtig levering 1-2 dage 🎄 Er den vare du ønsker udsolgt, så tag fat i os for den kan være på vej på vores lager 🎄 Du er også velkommen i butikken se åbningstider 👇

Maileg Dukketelt inkl. 2 madrasser

DKK
379,95 DKK
Maileg dukketelt med madrasser

på lager

Nu kan dukker og kaniner campere på bedste vis i Maileg dukketelt. Teltet står stabilt og der er god plads til at lege, åbningen kan rulles op og fastgøres i elastikbånd. Der medfølger to lækre madrasser der er syet så de ligner luftmadrasser og er med fyld så de er bløde at ligge på. Madrasserne er grå på den ene side og prikket på den anden side med hvert sit prikkede mønster. Der medfølger også et ternet "uldtæppe" og der er en lille krog i toppen til at kunne hænge den lille lygte.

Dukketeltet er nemt at stille op og fylder kun ca. 40 x 37 x 5 cm når det hele er klappet sammen. Det leveres i en fin kasse som også kan bruges som opbevaring.

Teltet er fra Maileg og passer str. mini - medium kaninerne er for lange. Barbie vil også have stor glæde af teltet - eller andre små venner, du kan vurderer ud fra målene.

Måler: Madrassen L35 x B14 x 2,5 cm

Måler: Teltet H39 x B35/40 x D32 cm


VI ANBEFALER OGSÅ: