Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Trybike Løbecykel - to hjul silver

799,95 DKK
999,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Trybike er geniale løbecykler med vintage design og funktioner, der kan vokse sammen med barnet. Løbecyklen kan laves om, så den har 3 eller 2 hjul efter behov. Løbecyklen er med helt fra, at barnet lærer at bruge løbecyklen med støttehjul, indtil det er parat til en pedalcykel.

Løbecyklen er god træning til barnet, der skal træne balancen og lære egen krop at kende, inden de får en cykel med pedaler.

Denne løbecykel har to brede sorte dæk, en brun sadel, synlige egere og sølv metal finish. Når der er ekstra meget fart på, kan man hvile føderne på fodstøtten ved hjulet.

Forhjul og saddel kan justeres i højden, så løbecyklen vokser i størrelse sammen med barnet. Forhjulet kan indstilles i to højder, mens saddel kan justeres fra 30 til 45 cm. Disse justeringer passer til børn fra 18 måneder til 6 år.

Denne Trybike har 2 hjul. Det er muligt at tilkøbe et ekstra hjul, så løbecyklen er nemmere at bruge for den lille begynder.

Løbecyklen kommer med at klistermærke ark, så man kan sætte sit helt eget præg på cyklen. Du kan gøre den til din helt egen cykel.

Cyklen er egnet til udendørs brug, men bør opbevares indendørs.

Trybike vandt i 2018 Baby Innovation Award for dette løbecykel koncept, der er blevet varmt modtaget verden over.

Materiale: stål

Hjul måler: Ø31 cm

Alder: 18 måneder til 6 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: