SHUFFLEbook  [4 stk]

SHUFFLEbook er en smart lille boks med kort med forskellige aktiviteter. Man kan synge med SHUFFLEbook, enten børnesange i alderen 0-3 år eller børnesange i alderen 4-7 år. Derudover kan man med SHUFFLEbook lave sjove udendørsaktiviteter "Kom og leg med os" - som er sjove børnelege for alderen 3-10 år. SHUFFLEbook er ikke en bog i traditionel forstand, men et brugbart stykke underholdning, når der skal hygges med familiens mindste eller findes på til de større børn! Hver boks har 29 aktivitetskort med en klassisk børnesang eller børneleg på den ene side og et enkelt og grafisk flot billede på den anden. Istedet for at bladre i en bog kan barnet vælge eller trække et kort med en sang eller aktivitet/leg. En hyggelig måde at kombinere sang og leg på, både for børn, forældre og bedsteforældre!


 
SHUFFLEbook - Syng små 0-3
» læs mere
199,95 kr.
stk
SHUFFLEbook - Syng store 4-7
» læs mere
199,95 kr.
stk
SHUFFLEbook - Udendørsaktivi
» læs mere
199,95 kr.
stk
SHUFFLEbook - Kom og stav
» læs mere
199,95 kr.
stk
 
     

SHUFFLEbook er:
- Aktivitetskort til børn i alle aldre
- Sang, kreativitet og leg
- Inspiration til sjov og lærerig leg

Træk et kort og legen kan begynde. SHUFFLEbook er familiens inspirationskilde, når kreativitet og sjovt samvær er i fokus.
SHUFFLEbook tager børn og voksne med på en kreativ opdagelsesrejse, hvor kun fantasien sætter grænser.
SHUFFLEbook er både til hænderne, til hjertet, til hjernen, til øjenene, til benene, til maven, til fantasien, til fællesskabet, til forældrene og lige til at lege med!
SHUFFLEbook er genial fordi, de skal bruges af mindst to, hvor begge er lige aktive.
Med SHUFFLEbook er døren på få sekunder åbnet til den voksnes fortid og til barnets nutid og samtidig er der også fri adgang til naturen, sangglæden, samtalerne, historeifortællingen og hittepåsomheden.
Slut med træge, uinspirerende forældre og børn, der bare keder sig. Vi SHUFFLER da bare! Det er også for bedsteforældre!!

Familieterapeut Jesper Juul er vild med SHUFFLEbook, fordi de også kan læses uden, at man kender bogstaverne og fordi deres oplæg til interaktivitet er så direkte uden at låse opmærksomheden på en monitor. Her er det hjernen, der klikker - ikke musen!

- CE godkendt
- Trykt med sojafarve
- Miljøvenligt materiale