Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Om Olisan

Olisan.dk har siden 2005 glædet små og store med kvalitetslegetøj, interiør og accessories til børn. Vi er en kreativ og servicebevidst virksomhed, der ikke går på kompromis med valg af produkter, indpakning, troværdige produktbilleder og detaljerede produktbeskrivelser.

Vi er Danmarks største forhandler af HABA med over 985 forskellige HABA produkter på lager. Udover HABA, tilbyder vi et stort udvalg af DJECO, Corolle, Die Spiegelburg, Lilliputiens, By Nord, Aspekts, Trissen, Kay Bojesen, Corvus, Maileg, Sebra mm. Vi vægter miljø højt i virksomheden og sender alle vores pakker i genbrugskasser.

Baggrunden for min lidt nørdede fordybelse i materialer og forarbejdninger, skyldes min baggrund som designteknolog fra TEKO, samt min uddannelse i møbel-branchen og ikke mindst som mor til tre børn som flittigt tester og har testet vores produkter.

Vores sortiment byder på legetøj og interiør til børn fra 0 til 14 år - så det er muligt, at finde den ideelle barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave - se det store udvalg i shoppen, klik her

Leveringstiden på din ordre er 1 til 2 dage, du kan også hente dine varer i vores store gårdbutik i Harlev, 13 km fra Århus C. Vi gør vores yderste for, at yde den bedste service og opfordrer alle til, at kontakte os for specielle ønsker, ideer, ris eller ros.

Vi har i vores nye lokaler mulighed for, at afholde arrangementer, vi annoncerer arrangementer på vores facebook profil - har du en ide til et arrangement er du altid velkommen til, at kontakte undertegnet. Er I en mødregruppe der har lyst til, at komme og få fremvis tidens legetøj er dette også muligt...

Rigtig god fornøjelse

Christina & Co.

Gårdbutikkens adresse:

Olisan.dk
Labing Møllevej 6
8462 Harlev

61277692

Info@olisan.dk

 

Ønsker du at læse hvad andre synes om at handle i butikken og webshoppen, så se flere anmeldelser på Trustpilot og anmeldelser på Facebook.

 

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning

Vi tænker på vores natur og miljø - derfor sender alle order i genbrugskasser.

 

Find en gave
Alder
0-3 mdr. 4-6 mdr. 1/2 - 1 år 1-2 år 3-4 år 5-6 år 7-8 år 9 år+
Pris