Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Om Olisan

Olisan er grundlagt af Christina A. Lundius i 2005 som den første webshop med legetøj. Der er sket meget siden med mange shops at vælge imellem på nettet… men en ting er uændret hos os, og det er vores kerneværdier - dem holder vi stadig fast i. Tilbage i 2005 var min tanke at designe og producere, derfor ønskede jeg et brand bygget op om det. På daværende tidspunkt var jeg blevet mor til Oliver og Sander, derfra navnet Olisan - efterfølgende er Rosa kommet til, som har lært at leve med, at hun ikke indgår i navnet.

____________________________________

Olisan er fra dag ét drevet af stor passion for vores kerneværdier - derfor er alle produkter igennem tiden altid nøje udvalgte. Hvad er vores kerneværdier så - jeg skal prøve at gøre det kort. Der er forskel på at finde glæde ved materielle produkter og glæden ved “hvordan og hvorfor er dette produkt skabt” og med stor respekt for hvem, der har produceret varen og hvor. Hvad har designeren tænkt, hvad kan produktet give af glæde, er det et syn for guder, får det mig til at grine, kan det lære mig noget, hvorfor er denne råvare benyttet, hvor er den produceret, og er der taget hensyn til miljøet? Det er mange spørgsmål, men de er vigtige at stille.

“Lidt men godt”

Vi har i alle år lagt vægt på "lidt men godt"-tankegangen. Vores ønske er ikke, at der produceres en masse, der bruges i kort tid eller går hurtigt i stykker… Størstedelen af vores sortiment er noget, der kan vokse med barnets kompetencer, eller så går det i arv eller sælges igen til nye brugere. Jeg ved godt, at nogle vil tænke “men det er da ikke en god forretning” og formentligt også årsagen til, at vi ikke er blandt de største webshops, men ønsket har heller aldrig været at blive en af de store.

“Legeværdi og kvalitet skinner igennem”

Når et brand eller produkt får en plads i vores nøje udvalgte sortiment, så er det, fordi det kan noget. Det kan være legeværdien, indlæring, at det skaber glæde eller overrasker. Det kan også være den mere nørdede side, at det er et vanvittigt lækker design af råvarer i udsøgt topkvalitet.

____________________________________

Gårdbutik i skønne omgivelser

I dag ligger webshoppen blandt skønne naturomgivelser i Harlev, der er en kort (og smuk) køretur udenfor Aarhus. Vi hører ofte fra kunder, at det er en dejlig oplevelse at komme i butikken. Oftest bliver naturen nævnt, men også at man kan mærke legetøjet i egne hænder samt høre vores erfaringer og råd. Hvilke alder er det til? Er barnet kreativt, elsker rolleleg eller vil barnet gerne bygge deres egne ting? Vi har legetøj til alle aldre og interesser. Vi elsker at hjælpe med at finde den perfekte gave til alle fejringer.  

🎁 Vi pakker gaver ind i lækker gavepapir lavet i FSC certificeret papir. Gavebåndet er bundet uden knuder, så selv de mindste børn kan pakke deres egne gaver op ved blot at trække i gavebåndet, uden der er risiko for, at gaven åbner sig selv inden.

Du kan finde os på Labing Møllevej 6, 8462 Harlev:

Vi glæder os til at modtage jer i butikken eller på webshoppen ❤️

Christina & Co.

🏡 Gårdbutikkens adresse:

Olisan.dk
Labing Møllevej 6
8462 Harlev

Har du yderligere spørgsmål eller brug for vejledning, kan du kontakte os på:

📞 61277692

📧 Info@olisan.dk

Ønsker du at læse hvad andre synes om at handle i butikken og webshoppen, så se flere anmeldelser på Trustpilot og anmeldelser på Facebook

📦 Vi tænker på vores natur og miljø - derfor sender alle order i genbrugskasser.

 

Find en gave
Alder
0-3 mdr. 4-6 mdr. 1/2 - 1 år 1-2 år 3-4 år 5-6 år 7-8 år 9 år+
Pris