☀️ Vi sender din ordre samme dag kl. 14 med gls til levering førstkommende hverdag - Se butikkens åbningstider i bunden uge 28 og 29 er ændre men vi holder IKKE ferielukket - vi sender gerne din pakke til dit feriested ☀️

Prisgaranti hos olisan.dk

Vi tilbyder dig prisgaranti på vores legetøj og interiør udvalg – det betyder, at hvis du finder en vare vi forhandler et andet sted i Danmark billigere (normalpris ikke kampagnepris), så får du den til samme pris hos os. Varen skal naturligvis være i samme farve, størrelse, model samt på lager i den butik du har set den og som den vare du ønsker at købe hos os.

Du handler blot varen hos os og skriver ”prisgaranti” i kommentarfeltet efterfulgt af et link, hvor du har set den billigere. Så reducerer vi prisen manuelt, så du får den til præcis samme pris.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal tage højde for evt. højere fragtomkostninger hos den virksomhed hvor du har fundet varen billigere. Så det er prisen inkl. fragt, som vi beregner det ud fra.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder et stort udvalg af markedets bedste legetøj og interiør med prisgaranti samt personlig service...

Rigtig god shopping!

 

 

 

 

 

Find en gave
Alder
0-3 mdr. 4-6 mdr. 1/2 - 1 år 1-2 år 3-4 år 5-6 år 7-8 år 9 år+
Pris