Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Sådan handler du

Her finder du en vejledning til, at handle online hos Olisan.dk

Find dine varer
Når du har fundet en vare du ønsker at købe, skal du blot klikke på læg i kurv. Du kan nu forsætte med, at handle ved - at klikke på Fortsæt indkøb. Du kan altid se antal af varer og beløb i kurven i øverste højre hjørne. Når du er færdig med at handle, klikker du på Vis kurv/bestil. Her kan du se din vareliste igennem, og for hver vare kan du vælge indpakning og antal. Derefter går du til kassen ved, at klikke på Til kassen.

Købsforløbet
Nu kommer du ind i købsforløbet, hvor du som ny bruger skal logge dig ind i systemet ved, at udfylde felterne og derefter klikke på videre. Har du handlet før, skal du blot logge ind med din email og dit password. Ved dine fremtidige køb hos os anbefaler vi, at du logger ind før du påbegynder dine indkøb. Derved sikrer du, at indholdet af din kurv ikke forsvinder, hvis du forlader computeren i længere tid.

Under betaling kan du ændre leveringsadressen, hvis du ønsker dine varer sendt som gave direkte til modtageren.
Vælg derefter betalingsmetode med enten kreditkort, MobilePay, EAN og ViaBill. I boksen til kommentarer har du mulighed for bl.a., at give os besked om f.eks. farvevalg eller produktvarianter. Her er det også muligt, at ønske gaverne indpakket uden beregning. Skriv evt. om gaven er til en pige eller til en dreng. Klik derefter videre til bekræftelse af ordren.

Bekræftelse af din ordre
Vi anbefaler, at du her går leveringsadressen, betalingsadressen og ordren grundigt igennem. Før du gennemfører bestillingen er det vigtigt, at du læser salgsbetingelserne og derefter markérer det i feltet. Godkend til sidst ordren. Ordren er nu gennemført og modtaget. Du vil nu modtage en ordrebekræftelse fra os via email.

Afhentning af varer
Ønsker du, at handle når det passer dig og i stedet afhente din ordre i vores gårdbutik, kan du vælge afhentning på butikkens adresse når du vælger "fragtmetode" under købsforløbet. Du er også meget velkommen til, at handle i vores store gårdbutik i Harlev/Brabrand 14 km vest for Århus C. Labing Møllevej 6 - 8462 Harlev

Gå til butikken...

Find en gave
Alder
0-3 mdr. 4-6 mdr. 1/2 - 1 år 1-2 år 3-4 år 5-6 år 7-8 år 9 år+
Pris