SPAR lige nu 25% på økologisk🌱kapok, 🐏 Merino Wool 🌽 Amazing Maize. Grib muligheden for at spare 25% på din favorit dyne, pude, madras, topmadras | Kun i en begrænset periode 💚

HABA Legestativ - Sansernes Verden

DKK
479,98 DKK

1.199,95 DKK

HABA aktivitetsstativ med legetøj på tilbud Olisan.dk

på lager

Lege-gåstativ fra HABA med aktiviteter!

Der er altid mere at udfordre - som vil stimtulerer sanserne!!

Babyen kan se sig selv i det store spejl.

Der er forskellige lege elementer der vil stimulere den første rækken og griben ud efter noget - trærangle med tre træperler, kan tages af og leges med, rund stofuro med lille klokke inden i, lille bold med rasle. 

Tre træringe kan puttes på det ene ben. På det andet ben er der to pudefigurer, hvor der er rasle og knitrefolie i. Det sidste ben har tre trekantede stofflapper der også er spændende.

Ind i mellem vil den lille udfordrer slappe af og falde i søvn til Schubert\'s Lullaby.

Legestativet er vælteresistent, og man kan derfor sagtens øve \"rejse sig op\" eller stå ved det, uden at det vælter. Børnene kan godt stå op af det og lege med de sjove elementer der også er ovenpå selve stativet.

Ovenpå er der en plastrangle med små kugler indeni, en lille bold, som kan tækkes op og spille melodien \"Schubert\'s Lullaby.

Legestativet er lavet af finer, spejl og med metal ben. Det hele er beklædt med fyld og betrukket med flotte stoffer i velour og bomuld.

Måler: Ø77 x H55 cm.


VI ANBEFALER OGSÅ: