Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

BToys

Inspireret af verden omkring dem skaber B. Toys legetøj i unikke farver og mønstre...

B. Toys´ farverige kollektioner lægger op til legetid med lærerige, udforskende og finurlige produkter, hvor barnet kan gå på opdagelse og fordybe sig i leg i mange timer - det er plasticlegetøj på den fede måde!

B. Toys går desuden ind for genbrug og miljørigtig emballage og alle materialer i deres produkter er selvfølgelig uden nogen form for skadelige stoffer, BPA- og phthalatfri. Al legetøjet fra B. Toys er gennemført lækkert designet og forarbejdet og det opfylder alle vores krav til legetøj med en høj legeværdi og sikkerhed for børnene når de leger.

Hvad med at invitere hele familien til koncert? Der er uanede muligheder for hjemmekomponeret musik med flere instrumenter og lyde, dit helt eget rockband eller endda din helt egen symfoni...

Eller hvad med at bygge sjove, farverige og fantasifulde mennesker og dyr af de sjove Spinaroos klodser? Det er klassiker i "nye klæ`r" og der vil med garanti være mange timers sikker underholdning til børn og voksne i mange aldre - selv de mindste børn kan være med, da de er nemme at holde ved og sætte sammen.