Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Corvus Fedtsten dyr T-rex

159,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Stor og flot fedtsten, der med file, sandpapir og lidt tålmodighed bliver til din helt egen T-rex. Stenen har grovformen af en T-rex og det er helt op til den enkelte hvor detaljeret den skal være.

Fedtsten er et dejligt, blødt og nemt materiale at arbejde i. Fil og slib og du vil hurtigt kunne se hvordan stenen former sig til din helt egen særlige T-rex.

Fedtsten er en oplagt udeaktivitet, da stenen vil støve når der bruges file og sandpapir. Skyl stenen for støv en gang i mellem eller slib stenen nede i en balje med vand, så støver det mindre. Slut af med at polere stenen i olie, så stenen bliver helt blød og stenens flotte farver kommer frem.

Fedtsten bliver ofte brugt som aktivitet i børnehaver og sfo'er, hvor selv de helt små børn hurtigt lærer at holde på værktøjet og fordybe sig i at lave fedtsten. Samtidig fanger det også de større børn, der med de smalle file kan lave flotte detaljer i fedtstenen. Se fx vores andre udgaver af fedtsten eller sættet med tre sten, sandpapir og olie, hvor der kan laves dejlige bløde lommesten eller et vedhæng til en halskæde.

En aktivitet der samler børn (og voksne) i alle aldre.

Måler: ca 14,5 x 9 x 4 cm samt vejer ca. 620 g.

Fremgangsmåde med fedtsten:

  1. Brug filene til at afrunde kanter til den form, du vil have
  2. Glat overfladerne med fint sandpapir
  3. Skyl stenen rent for støv
  4. Lad fedtstenen tørre helt
  5. Poler din fedtsten i fedtstensolie og lad den igen tørre. Giv den et ekstra lag, hvis du ønsker ekstra blank finish.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: