Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Djeco Aktivitetslegetøj Cabanalock låsehus

EAN: 3070900016590
167,96 DKK
209,95 DKK

på lager

Vi holder sommerferielukket og sender igen fra den 29/7

Låsehuset cabanalock, i FSC træ fra Djeco har fire forskellige låsefunktioner af forskellige sværhedsgrader. Låsehuset er ydert velegnet til at træne barnets finmotorik, kognitionsevner og forståelse for sammenhæng.

Cabanalock er flot designet med søde illutrationer som flot rødt tag, planter og søde dyr. Derudover står mor-bjørn og vinker sødt. Bag lågerne gemmer mor-bjørns familiemedlemmer med forskellige overraskelser fx. kage, og "musik" og god stemning. De forskellige låse i huset er: Nøgle og nøglecylinder, krog i haspe, skudrigle og kuffertlås med bøjle.

Når børn lærer at låse, styrker de deres finmotoriske færdigheder, hvilket er vigtigt for at opbygge præcision og kontrol i deres håndbevægelser. At bruge nøgler og håndtag kræver en kombination af øje-håndkoordination, fingerstyrke og fingerfærdigheder. Leg med låse, nøgler og små dørmodeller kan gøre træningen sjov og interaktiv. Det er også en god idé at skabe et positivt miljø, hvor børn føler sig opmuntret til at eksperimentere og løse låsemekanismer. Med Djeco's flotte, veldesignede låsehus, kan de øve og lære under leg. Dette ikke kun styrker deres finmotorik, men også opmuntrer til en følelse af selvstændighed og mestring.
FSC træ.
Måler: B25,5 x L21 x H3 cm

Alder: +3 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: