Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Djeco kortspil - ABC miam

EAN: 3070900051478
79,96 DKK
99,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Er du klar til at have sjov med bogstaver og ord? Djecos kortspil ABC miam træner både bogstaver, ord og sammenlægning af tal. 

Spillet starter med, at alle spillere får 2 "uhyrekort" foran sig med forsiden vendt op. "Dyrekortene" og "mavepinekortene" blandes sammen og lægges i en bunke med billedsiden nedad. 

Nu gælder det om at gøre sine to sultne uhyre mætte. Uhyrerne vil kun sluge ord som indeholder bogstaver som også står i deres mund. Uhyret er mæt, når det har fået 15 kalorier. 

Den første spiller trækker et kort fra bunken. Hvis det er et "dyrekort", skal spilleren sige dyrets navn og finde ud af, om det indeholder et bogstav som én af ens uhyre vil spise. Hvis det gør, så gemmer man kortet og uhyret får det antale kalorier der står på kortet. Trækker spilleren et "mavepinekort" vil der også stå et antal kalorier på dette. Hvis man har et "dyrekort" med samme antal kalorier i en af sine uhyres maver skal de kalorier trækkes fra.

Vinderen er den der først får gjort sine 2 uhyrer mætte, og dermed er spillet slut.

Alder: 8-99 år

Antal af spillere: 2-4

Spillet indeholder: 48 "dyrekort", 8 store "uhyrekort", 10 "mavepinekort" & kort med spilleregler på b.la. dansk, tysk, fransk, engelsk m.m.

Spilletiden: ca. 20 min

Spillet opbevares i en kraftig kasse med udtræksskuffe der måler: H12 x B16 x D3 cm.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: