Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Drager til børn

Drager er en fantastisk og lærerig familieaktivitet med børn i alle aldre. Vi har drager i flere størrelser og farver lavet i herlige kvalitetsmaterialer 🪁

Hvornår kan man flyve med drage?

Synes du, at vejret er det perfekte dragevejr? Prøv at sende din drage op - drager kan nemlig flyve i forskelligt slags vejr bortset fra stormvejr, da dette kan ødelægge liner og dragens stof.

Dragerne flyver, når vind skubber til dem. En let brise eller god vind kan gøre dette. Vi anbefaler dog, at man ikke flyver med dragen, hvis der er kraftige vindstød.

Men dragerne kan også flyve, selvom vinden måske ikke føles så kraftig. Når jorden bliver varmet, stiger varmt luft op mod himmelen. Dette kan være nok til at din drage svæver.

Hvorfor er drageflyvning lærerig?

Drageflyvning er lærerig på mange måder. Forståelsen bag sammenhængen mellem vind, varme og at dragen flyver giver godt grundlag for at forstå verden omkring sig. Hvorfor blæser det? Hvorfor flyver bladene rundt? Hvorfor kan fugle og fly flyve?

Drageflyvning styrker også motorikken. Det kræver koncentration, balance og forståelse af kroppen, før man kan flyve en drage. Det er sundt at flyve med drage.

Hvilke drage er den bedste for mig?

Diamant-formet drager med én line er nemmest at flyve. Vi anbefaler derfor denne type drage til de mindste børn og begyndere. Her har vi et stort udvalg fra Djeco.

Større børn og øvede drageflyvere vil have glæde af Djecos Maxi drager eller HABAs kæmpe drage formet som en ørn.