Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Dress Your Doll - Tiny Rabbit 1

99,95 DKK
 Dress Your Doll - Tiny Rabbit 1

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

DressYourDoll – Tiny Rabbit - Sværhedsgrad 1 begynder

DressYourDoll kollektion består af en række forskellige modeller, der alle fåes med flere forskellige print, hvor sværhedsgraden varierer fra 1 til 4 sakse!

Hvert sæt tøj skal først klippes - klip så nøjagtigt som muligt efter stregerne på stoffet!

Derefter skal det syes sammen, ret mod ret, eller som beskrivelsen viser - sy på de stiblede linier med små sting i den rigtige farve!

Vend stoffet, den lille tøj del er skabt... Nu fortsætter du med næste stykke i sættet...

Stoffet de forskellige tøjkollektioner skal laves af, er alt sammen blødt, elastisk materiale som ikke flosser! Til hvert sæt tøj får du også et mønster, så du efterfølgende har mulighed for at lave tøjsættet i den samme model med noget andet stof! Vær opmærksom på at stoffet skal være af elastisk materiale.

Køb en eller flere modeldukker og lav dit eget modeshow med alle dine kreationer... De kan bruges både til leg og til pynt på de størrer pigers værelse.... Det er også muligt at købe mønstre og lave sine egne kreationer af eget stof i elastisk materiale - kun fantasien sætter grænser.

Alder: 7+

Fantastisk til talrige timer med kreativ leg til børn i alderen fra 7-12 år eller mere... Resultatet er permenent - et stykke smukt design til alle modeldukker! (Tøjet passer også til barbiedukker)

Er der noget bedre end først skabe noget og derefter lege med det...

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: