Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Finger Car Creative 01

209,98 DKK
349,95 DKK
finger cars hvid

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Kombiner leg, glæde og sundhed - denne bil skal opleves, den er fascinerende fængende....

Model: Porcupine, cremefarvet bil med et flot billede af et hulepindsvin på siden, røde/sorte dæk og røde tværstænger med hvide hjulkapsler.

Finger Car - en innovativ gaveide til alle generationer, perfekt til at træne fin motorikken, sanseligheden, samtidig med at den har en stressnedsættende påvirkning af hjernen og fremmer kommunikationen generationerne imellem - Læring gennem leg.

Gennem leg er Finger Car med til at fremme finmotorikken hos børn, samt øje – hånd koordinationen. Ved at bruge den modsatte hånd end man normalt gør, tvinger man begge hjernehalvdele til at arbejde sammen og fremmer bla kreativiteten.

For voksne kan Finger Car være med til at nedsætte stress via afslapning og harmonisering af krop og hjerne.

Finger Car er med til, at fremme fleksibiliteten i fingre og hænder, specielt når man kommer op i alderen og vedholder koncentrationen, samt er afslappende for hjernen. Træner musklerne på underarmene og forebygger spændinger i disse områder.

Bruges endvidere til rehabilitering og kan med fordel bruges indenfor handicapområdet, samt til meditation.

Finger Car har en lille hulning på toppen hvorfra man styrer og stabiliserer bilen, via hulningen og dens smarte styrekonstruktion, kan man navigere til højre og venstre. Speciel effekt er de to bevægelige akser, hældningen på akserne er med til at bestemme styre retningen. Dette kræver høj koncentration og sensitivitet.

Kan også bruges som tegne redskab. Denne Finger Car har en blyant/tusch holder, så den kan tegne, hvor den kører. Tussen sættes blot fast i holderen med spidsen mod et papir under Finger Car. Hvilke former, tegninger og mere kan du lave?

Mål: Finger Car

Højde 5,7 cm

Længde 11,3 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:


Tilbud
Tilbud
209,98 kr.
349,95 kr.
Tilbud

POPULÆRE PRODUKTER: