Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

HABA spil - Super Rhino

89,95 DKK
Super Rhino balancespil

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

HABA spil - Super Rhino

Et helte 3D stable spil!

Alder: 5-99 for 2-5 spillere.

Spilletid 5-15 minutter.

Hov, hvad er det? Er det Rhino der kravler op af muren? Ja, faktisk! Super Rhino er væk igen. Denne superhelt fra Dyreverdenen klatrer frygtløst på de højeste huse for at kigge efter indbrudstyve og banditter. Han er stærk som en løve og smart som en ræv, men også tung som en Rhino. Så når Super Rhino er i nærheden, kan selv det mest robuste tårn begynde at vakle. Kan du hjælpe Rhino?

Spillets ide: Sammen skal I bygge et hus af kort, etage for etage, så højt I kan for Super Rhino. Som et rigtigt hus, er det bygget op af vægge og lofter. Fordi du aldrig ved hvor højt huset bliver, ligner alle lofter et tag. Markeringerne på taget, bestemmer hvordan væggene på næste etage skal rejses og symbolerne på tagene er forskellige - en svær og en mere simpel byggemåde. Den simple version skal selvfølgelig bruge flere kort, og den svære version, skal bruge færre kort og opbygges mere præcis.  Målet er at blive den første til at placere sit sidste tag på huset!

Forberedelse af spillet: Placer fundament - startkortet med en af siderne opad i midten af bordet. Bland alle loftkortene og giv hver spiller 4 kort. Hvis der kun er to spillere, får hver spiller 7 kort. De overskydende kort stables i en bunke ved siden af spillepladen. Gør væggene og Super Rhino klar!

Selve spillet: Spil i urets retning. Den der oftest gør en god gerning starter. Hvis der ikke kan blive enighed om det, starter yngste spiller og prøver at bygge et af sine loftkort.

Men inden du kan det, må du bygge væggene med en eller to vægge. Se på startpladen eller på taget af sidst bygget etage. Markeringerne viser hvor mange kort og hvor de skal placeres på denne etage. Tag det påkrævede antal vægkort og placer det/dem i den rette vinkel. Når de har den rette position, skal du sætte et af dine loftkort på toppen.

Nogle loftkort har specielle symboler som er bestemmende for byggeprocessen: (se symboler side 11 i vejledningen)

To pile - Ændring af spilleretning - Fortsæt spillet i den anden retning - istedet for at spille med uret, spiller man mod urets retning. Spiller man kun to spillere er dette symbol uden betydning.

Udråbstegn - Pause - Næste spiller springer over denne omgang og turen går videre til næste spiller. Spiller man kun to spillere er det ens tur igen med det samme!

+1 - Ekstra kort - Næste spiller skal trække et nyt loftkort fra bunken, før der kan bygges.

2x - Dobbelt tag - Dette kort giver dig lov til at sætte et ekstra loftkort oven på dette kort. Du kan dog ikke sætte et 2x dobbelt tagkort oven på et 2x dobbelt tagkort, så må du bede din nabospiller til venstre for dig om et kort; det hjælper selvfølgelig din medspiller af med et at sine kort!

SuperRhino - Nu kravler Super Rhino igen! Næste spiller skal flytte Super Rhino fra hvor han er nu, til det nye Super Rhino mærke. Først nu, kan han placerevægge og et loftkort på en ny etage.

Så er det næste spillers tur.

Vigtige tårn byggeregler:

- Du må bruge begge hænder til at stable.

- Du må kun røre de væg- og loftkort du er ved at placere.

- Placer vægkortene så præcis som muligt på markeringerne.

- Loftkortet skal have samme position som fundamentkortet.

- Det idelle er at 2x loftkortet skal bruges som det næst sidste kort på din hånd, bruger du det som dit sidste kort er du stadig vinneren, men kan hjælpe din medspiller med at placere et kort mere oven på 2x loftkortet.

Spillet slutter, så snart:

- en spiller har brugt sit sidste loftkort

eller

- hvis huset kollapser - Den spiller der får huset til at vælte taber spillet. Den spiller der har færest loftkort tilbage vinder dette spil. Er de uafgjort, vinder den spiller med flest specielle symboler på loftkortene. Er der stadig uafgjort, vinder begge spillere sammen.

eller

- hvis alle vægkortene er brugt - i dette usansynlige tilfælde, er i alle Super Helte og vinder sammen!

Super Rihno kan spilles sammen med HABA spil Rhino Hero Super Battle

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: