Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Jellycat Kanin

Silkebløde kanin bamser fra Jellycat 🐰 Bamserne er i mange forskellige størrelser og farver - de bitte små kaniner er 18 cm og den allerstørste er 108 cm!

Kaninerne findes i alle regnbuens flotte farver 🌈

Kanin bamsen

Jellycat er mest kendte for deres bashful kanin bamser, der er små børns bedste krammeven. Kanin bamsen bliver hyppigt givet i fødsel- eller dåbsgave, da bamserne må gives til børn helt fra fødslen 👶 Det er ikke alle bamse-mærker, der lever op til dette, men alle bamser fra Jellycat gør.

Deres kaniner er fra Bashful-serien. Serien hedder Bashful (som betyder genert), fordi kanin bamserne har et genert udtryk 🙈

Hvor store er Jellycat Kaniner?

De mindste Jellycat kaniner er 18 cm. Denne størrelse er super sød og passer perfekt til nyfødte, der ikke bliver overvældet af størrelsen. Den lille bamse er også god til ældre børn, der gerne vil have sin bamse med over alt.

Den mellemste bamse måler 31 cm. Størrelsen er perfekt til ældre børn og giver de bedste krammere. Bamserne har granulat i numsen, så de kan sidde selv i sengen, barnevognen osv.

De største bamser måler 51 cm, 67 cm og 108 cm. De store bamser må også gives til nyfødte, men giver de bedste krammere til ældre børn, som kan bære rundt på dem. Mindre børn kan ligge op ad dem og putte.