Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Julen 2018

GLÆDELIG JUL!

Sådan bytter du julegaven:

Du kan enten komme ned i vores gårdbutik i Harlev J ved Århus eller sende den til:

Olisan.dk
Labing  Møllevej 6
8462 Harlev

Vi anbefaler, at du sender varen retur som pakke, der kan spores og forsvarligt indpakket. Husk at skrive om varen ønskes byttet til noget andet eller pengene ønskes udbetalt – det gør retursagen hurtigere og letter ekspeditionen.

Varen skal ledsages af et ordrenummer, samt dit kontonummer, så vi efterfølgende kan overføre eventuelt tilgodehavende. Det er også muligt at få udstedt et tilgodebevis hvis dette ønskes. Det sker via en engangskode, som indeholder dit fulde returbeløb. Koden kan anvendes i forbindelse med fremtidige køb hos Olisan.dk som indløses under gavekort feltet.

 

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!  

 

Christina & Co.!

Julemandens værksted depot #8462

Deadlines på levering inden jul

Levering med GLS – ordre bestilt inden den 20.12.18 kl. 17 – er fremme til valgt pakkeshop/erhvervsadresse den 21.12.18. Ordre bestilt efter den 21.12.18 er fremme til valgt pakkeshop/erhvervsadresse den 27.12.18.

Julegaver handlet hos Olisan.dk kan byttes frem til og med den 17. januar 2018 - der tilbydes fuld returret. Det betyder, at du kan bytte dine julegaver eller få dine penge retur helt frem til den dato. Det forudsætter, at varen ikke er brugt og er i original emballage, samt at vi har et ordrenr. – eller navnet på giver.

Gaveindpakning

Vi pakker gerne din ordre flot ind i lækkert Maileg papir med bånd - denne service vælges ud fra hver vare i din indkøbskurv (ej muligt at vælge den 1-4 nov.). Hvis du har kommentar til indpakning f.eks. ønsker noget pakket sammen eller hver for sig er du velkommen til at notere dette i kommentarfeltet.

 

Find en gave
Alder
0-3 mdr. 4-6 mdr. 1/2 - 1 år 1-2 år 3-4 år 5-6 år 7-8 år 9 år+
Pris