Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kæpheste

Kæpheste er sjove og fantastifulde at lege med. Vi fører dem i flere varianter...

Kan man gå til kæphest?

Kæpheste har eksisteret i mange år og findes i alle afskygninger. Fælles for dem alle er at de er sjove og fantasifulde at lege med og giver gode muligheder for rollelege for børn i mange aldre.

Kæphest eller Hobby Horsing er blevet en populær sport blandt unge piger. De går til stævner og træner spring, dressur og galop i timer ad gangen.

Til kæphestesporten foreslår vi at bruge Cheval Roi's kæpheste, da de er godkendte af Dansk Rideforbund til stævner og konkurrencer.

Skal kæphesten have lang eller kort kost?

Kæphestene med lang kost er bedre egnet til mindre børn, der først lige er begyndt at ride på kæphest. Kæphestene med kort kost er bedre egnet til spring og kæphest som sport.

Spring f.eks i sadlen til en ridetur rundt i stuen, sadl op til cirkusprinsessens store nummer eller spring på i farten som cowboy på jagt efter de vilde indianere...

Strigleboksen gør det ekstra sjovt at hygge om hesten. Der er en fin strigle, så hesten kan tage sig godt ud inden opvisningen - elastikker så manen kan flettes og gulerødder til at have med i lommen som godbidder når hesten skal med på langfart...