Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kidywolf Vandtæt kamera cyan

EAN: 5407009180439
599,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Børn elsker at tage billeder og lege med kameraet, men det er ikke alle kamera'er, der er så børnevenlige. Kamera'et fra Kidywolf er lavet specifikt til børn og deres leg på eventyr og ferier.

Kameraet er designet til at ligge godt i barnets hånd med de runde kanter og større område til at holde i. Rundt om de vigtige dele af kameraet er der et cyan silikone cover til beskyttelse.

  • Vandtæt ned til 1 meter
  • Stødabsorberende
  • 16 GB hukommelse
  • 8 MP foto i 1080p/30fps
  • Blitz

Når du tager billeder og filmer kan du zoome op til 4x samt bruge sjove filtrer og baggrunde. Du kan også gense billederne på en 2" skærm.

Billedeoverførsel: kablet som medfølger har en port til kamera'et og en USB-port til computeren. Når du sætter stikket i, vil en pop-up komme frem og sige, at den har fundet en forbindelse med filer. Helt ligesom et normalt USB-stik eller en ekstern harddisk. Herfra kan du eksportere billederne til din computer, gemme dem lokalt eller ligge dem op i skyen.

Kidywolf laver også løbende softwareopdateringer, der kan hentes på KidyWolf's egen hjemmeside her. Indtil videre er instrukserne på engelsk, men de arbejder på en oversættelse.

Batteriet er genopladeligt og oplader kabel medfølger (AC/DC konverter medfølger ikke). Kameraet har et vandtæt USB-C stik til opladning.

Alder: 3-12 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: