Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Kidywolf Vandtæt kamera gul

599,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Børn elsker at tage billeder og tripper efter at få lov til at låne kameraet. Med Kidywolf's børnekamera kan de have deres helt eget kamera med på eventyr og ferier. Kameraet har mange funktioner, der gør dem børnevenlige uden at gå på kompromis med billedekvaliteten.

Kameraet er designet til at ligge godt i barnets hånd. Rundt om de vigtige dele af kameraet er der et gult silikone cover til beskyttelse.

  • Vandtæt ned til 1 meter
  • Stødabsorberende
  • 16 GB hukommelse
  • 8 MP foto i 1080p/30fps
  • Blitz

Når du tager billeder og filmer kan du zoome op til 4x samt bruge sjove filtrer og baggrunde. Du kan også gense billederne på en 2" skærm.

Billedeoverførsel: kablet som medfølger har en port til kamera'et og en USB-port til computeren. Når du sætter stikket i, vil en pop-up komme frem og sige, at den har fundet en forbindelse med filer. Helt ligesom et normalt USB-stik eller en ekstern harddisk. Herfra kan du eksportere billederne.

Kidywolf laver også løbende softwareopdateringer, der kan hentes på KidyWolf's egen hjemmeside her. Indtil videre er instrukserne på engelsk, men de arbejder på en oversættelse.

Batteriet er genopladeligt og oplader kabel medfølger (AC/DC konverter medfølger ikke). Kameraet har et vandtæt USB-C stik til opladning.

Alder: 3-12 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: