Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Merino Wool babydyne 70x100 700g m2

1.149,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Meget lækker helårs babydyne fra Cocoon Company med 100% økologisk merinould og med et vår af 100% økologisk satinvævet bomuld.
Den uld der benyttes i Cocoon wool produkter er fra får der lever i bjerge og danner derfor længere uldfibre der gør den ekstra luksuøs.
Uld bliver ofte misforstået som er være en meget varm råvarer, sagen er den at uld har suveræne gode egenskaber til at temperaturregulere sig efter vores kropstemperatur så den er stabil, så man hverken sveder eller fryser.

Ulden har sit naturlige lanolinindhold der virker selvrensende så den kommer ikke til at lugte og skal ikke vaskes. Ulden har ligeledes også et antibakterielt miljø der gør at husstøvsmider ikke kan leve i ulden eller Cocoon Woll produktet. Denne babydyne er derfor meget allergivenlig og kan derfor også anbefales til allergier.

Uldens egenskab der gør det muligt at temperaturregulere sig er at ulden er bygget op med millioner af små luftrum, hvilket for sved til at fordampe hurtigere og derved giver oplevelsen af en tør og behagelig nattesøvn. 

Vægt: 700g m2 i alt ca. 540g inkl. vår

Den er "tung" men luftig af en ulddyne tyngden er med til at give tryghed - den fås også i Light 300g og Medium 500g

Måler: 70x100 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: