Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Smilla Toddler Stol - eg

EAN: 5744003500086
4.396,00 DKK
5.495,00 DKK

på lager

Vi holder sommerferielukket og sender igen fra den 29/7

Smilla Toddler Chair i eg, designet af Nina Bruun i 2021, inkorporerer en kompromisløs tilgang til æstetik og funktionalitet. Med referencer til Oaklings øvrige stoledesigns tilføjer stolen smukke linjer, der passer ind i både børneværelset og de andre rum i hjemmet. Også meget skulpturel møbel hos bedsteforældre når de små gæster kommer på besøg.

Passende til børn fra omkring 6 måneders alderen, når de kan sidde selv, og op til 3-4 år afhængigt af barnets benlængde. Smilla muliggør interaktion for familiens yngste med resten af familien, omkring sofabordet eller i køkken/alrummet. Det tilhørende bord giver mulighed for spisning og leg i trygge omgivelser. Stolen står stabilt, hvilket giver selv små børn mulighed for at kravle op og ned.

Fremstillet af FSC®-certificeret egetræ og efterbehandlet med en ugiftig mat lak for nem rengøring. Variationer i træets årestruktur og knaster betragtes som en del af det naturlige materiale og tilføjer karakter til hvert møbel. Med købet medfølger messingplader til indgravering af barnets navn, som kan videreføre historien om stolen til kommende generationer eller tilføje en personlig hilsen, hvis stolen gives som gave.

Stolen overholder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet efter den europæiske standard EN 17191_2021.

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Eg med mat lak

Måler: B37 x D57 x H37 x SH17 x TH37 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket