Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

TOLO BIO Roller Rattle Kuglerangle

EAN: 019287760033
119,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Kugleranglen fra TOLO BIO vil fange babys opmærksomhed og stimulere sanserne. Bolden er designet til at fremme lyd og bevægelse. Den er ideel til de små børn, da de nemt kan gribe fat i den ved hjælp af ranglens mange huller. Bolden kan bruges fra 3 måneder og opefter, men den kan sagtens bruges i mange år, da den blot får nye funktioner hos barnet.

Når baby er ca. 8 mdr. eller ældre, kan du hjælpe med at rulle bolden og opfordre barnet til at kravle efter den. Du kan tale med barnet om boldens bevægelser, farver og lyde. Og når barnet er lidt ældre kan I starte en leg med at rulle bolden frem og tilbage mellem hinanden.

TOLO BIO har udarbejdet denne serie med bioplastmaterialer fremstillet af hvedestrå, for at hjælpe vores planet og reducere vores CO2-aftryk. De anvender også genanvendlig emballage der er FSC certificeret og sojabaseret blæk til tryk. 

Måske du har set TOLO før i din barndom eller givet til dine børn da det er en gammel kending. I en kvalitet der kan gå i arv og holder til at blive vasket i opvaskemaskinen hvis der skulle være behov for det.

Alder: 3mdr. +

Vask: Tørres af med en våd klud

Mål: ca. ø 9 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: