Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Yoga tilbehør

Yoga- og meditationstilbehør af de lækreste kemifrie råvarer fra naturen. Find din indre ro med god samvittighed og naturen ved din side.

Se vores udvalg af zafu, halvmåne zafu og yogapøller i naturfarver fra Cocoon.

Alt yoga-udstyret fra Cocoon er lavet med kapokfyld, da det har mange fantastiske egenskaber, der gør dem fordelagtig sammenlignet med yogatilbehør af bomuld.

Hvad er kapok?

Kapok er en naturfiber fra et tropisk træ, der vokser i mellemarmerika og nogle områder i Afrika. Fiberen består af cellulose og har mange hulrum samt et tyndt lag voks.

Fiberens opbygning giver kapokken dens fantastiske egenskaber, der gør den velegnet til dyner, puder, lagner og yoga-tilbehør.

Hvad er kapoks egenskaber?

Kapok er fantastisk til at varmeregulere. De små hulrum holder på varmen, når det er koldt. Har du det varmt, giver de små hulrum mulighed for luften til at trænge igennem.

Kapok er velegnet til yogapuder, da kapokfibrene transporterer fugten ud igennem puden. Kapokfiberen har et tyndt lag voks, så fugten ikke binder sig til fiberen.

Yoga-tilbehøret, dynerne og madrasserne af kapok fra Cocoon kan derfor anvendes i alle klimaer.

Hvorfor vælge kapok?

Sammenlignet med bomuld er kapok en let fiber. Yoga-tilbehøret er nemmere at bære rundt på. En yogapølle af kapok er 8 gange lettere end en yogapølle af bomuld.

Kapok er bæredygtigt og Cocoons produkter er lavet med jordens velbefindende i tanke. Kapokken er 100 % økologisk og ubleget - dvs. at kapokken er fri for skadelige kemikaler.

Kapok er også allergivenligt, da husstøvmider ikke kan leve i kapok.