Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Bog Insekter og andre smådyr hardcover

99,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

I Danmark findes et imponerende antal på omkring 35.000 forskellige insekt- og smådyrearter. I denne kompakte bog tager zoologen Lars Thomas os med på en opdagelsesrejse gennem den danske natur, og deler fascinerende historier fra det mikroskopiske dyreliv.

Som en del af den populære serie små hvide naturbøger sammenligner Lars Thomas insekternes verden med de dramatiske scener fra afrikanske savanner og tætte tropiske jungler. Med begejstring beskriver han lynhurtige rovbiller, der jager deres bytte med samme intensitet som sultne løver. Guldsmedene, der fanger deres bytte i luften med en elegance, der ville imponere en jagerpilot. Og snyltehvepsene, der snigende nærmer sig deres bytte og efterlader dem med en skæbne, der kunne være taget ud af en gyserfilm.

Bogen omhandler:

Lus og lopper, Guldsmede og vandnymfer, Græshopper, Fluer, Myg og stankelben, Netvinger, Dagsommerfugle, Natsommerfugle, Ørentviste og sølvkræ (sølvfisk), Vårfluer, Slørvinger, Døgnfluer, Cikader, Tæger, Bladlus, Springhaler, Trips, Barklus og boglus, Bier, Hvepse, Snyltehvepse, Myrer, Galledannere, Bark- og borebiller, Bladbiller, Blødvinger, Kardinalbiller, Klannere, Løbebiller, Mariehøns, Oliebiller, Rovbiller, Smældere og pragtbiller, Snudebiller, Torbister, Træbukke, Ådselbiller, Edderkopper, Mejere, Mider og mosskorpioner, Orme, Skolopendere og tusindben, Bænkebidere, Snegle.

Hardcover på 128 sider

Måler: 17x12,5 cm.

 


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: