Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Bog Kridthavets Mysterie - Hvorfor døde dinosaurerne?

EAN: 9788793159778
139,95 DKK
Børnefagbog Kridthavets Mysterie om hvorfor dinosaurerne uddøde, og hvad det betyder for livet på jorden nu.

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Dansk børnefagbog om "dengang en naturkatastrofe udslettede næsten alt liv og skabte de største klimaforandringer i Jordens historie". Denne naturkatastrofe er, hvad udslettede dinosaurerne for 66 millioner år siden.

Mange børn er nysgerrige efter og fascineret af dinosaurerne og deres historie. Bogen følger en nysgerrig dreng, der rejser tilbage i tiden for at lære o, hvorfor dinosaurerne uddøde. Han lærer mange ting om fossiler, kridtlag, planter og meget mere undervejs, mens han søger svaret.

Bogen fortæller sammenhængen mellem naturkatastrofen, fossiler, kridtlaget, og hvorfor der blev plads til pattedyr i stedet for de store rovdyr på jorden.

Bogen er skrevet af prisvindende forfatter Charlotte Blay og illustratør Lykke Bianca, der sammen har gået mange ture på Stevns Klint, der i 2014 kom på UNESCO's verdensarvsliste. De interesserer sig begge meget for naturen, og bogen er deres forsøg på at gøre børn mere interesseret i naturen, og hvorfor den er vigtig at bevare.

Den danske natur gemmer på mange beviser for naturkatastrofen for 66 millioner år siden. I slutningen af bogen er der et kort over, hvor det er nemmest at finde fossiler. Måske får børnene lyst til at komme med ud, når de har læst denne bog?

Antal sider: 92 sider

 


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: