Bliv medlem optjen 10%
Gratis medlemskab - optjen 10% ved hvert køb...
Leveringstid 1-2 hverdage
Denen bog er 2. udgave af Spiselige vilde planter. Denne udgave indholder Fødevarerstyrelsens bemærkninger til udvalgte planter samt et nyttigt leksikon over indholdstoffer, du bør være opmærksom på. Bogen inspirerer og guider dig til hvordan du kan forvandle 'ukrudt' til velsmagende ingredienser i køkkenet. Bogen er skrevet af Anemette Olsesen, som er kendt for mere end sine 50 bøger om krydderurter, spiselige blomster og gamle lægeplanter. I denne bog introducerer hun en lang række vilde planter, der er nemme at finde i naturen. Hun viser også hvordan man kan bruge dem i sin madlavning med lækre opskrifter.
Hardcover på 96 sider
Måler: B12,8 x H17,5 cm.
Du er ved at bestille , men vi har kun 2 på lager, derfor der kan være længere leveringstid på det fulde antal.