Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cartonic 3D Puslespil Gorilla 14-99 år

329,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Cartonic er et puslespil, der både er sjovt at samle, men som også vil være et blikfang og en sjov samtale starter. Gorilla 3D puslespillet er velegnet til 14-99 årige, der elsker at samle og bygge. Gorillaen har det klassiske bestemte ansigtsudtryk, som gorillaer er kendte for.

Følg anvsiningerne og saml gorillaen lag efter lagt og se, hvordan papstykkerne langsomt bliver til en flot skulptur. Når du er færdig med at samle, kan du spraymale, male eller pynte gorillaen, som du ønsker. 

Cartonic 3D puslespil er en nytækning af puslespil og DIY projekter. I stedet for at samle et fladt puslespil, skal man her bygge sit puslespil i 3D, hvilket træner visualisering, processtænkning og finmotorikken. Cartonic beskriver selv processen som meditativ, afslappende og selvfølgelig afhængighedsskabende, da man bare har lyst til at begynde på det næste Cartonic projekt med det samme.

Cartonics er blevet udvalgt til vores sortiment, fordi konceptet er fantastisk og træner visualisering og finmotorikken. Materialerne er bæredygtige og holdbare. Desuden er Cartonics designet og produceret i Ukraine, og det vil vi selvfølgelig støtte op om ♥️

Måler: færdig viking måler B13 x D15 x H18 cm.

Antal brikker: 116

Tid: 60 min (at samle).

Sværhedsgrad: 3/5.

Alder: 14 - 99 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: