Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cartonic 3D Puslespil Viking 14-99 år

EAN: 4820191133730
329,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Lav dit eget pynt til hjemmet, der vil fange blik og få komplimenter. Det ukrainske firma Cartonic laver 3D puslespil skulpturer af genanvendt og kraftigt pap, der skal samles med forskellige mekanismer. Æsken indeholder alt, du skal bruge.

Følg anvsiningerne og saml vikingen lag efter lagt og se, hvordan papstykkerne langsomt bliver til en flot skulptur. Når du er færdig med at samle, kan du spraymale, male eller pynte vikingen, som du ønsker. 

Cartonic 3D puslespil er en nytækning af puslespil og DIY projekter. I stedet for at samle et fladt puslespil, skal man her bygge sit puslespil i 3D, hvilket træner visualisering, processtænkning og finmotorikken. Cartonic beskriver selv processen som meditativ, afslappende og selvfølgelig afhængighedsskabende, da man bare har lyst til at begynde på det næste Cartonic projekt med det samme.

Cartonics er blevet udvalgt til vores sortiment, fordi konceptet er fantastisk og træner visualisering og finmotorikken. Materialerne er bæredygtige og holdbare. Desuden er Cartonics designet og produceret i Ukraine, og det vil vi selvfølgelig støtte op om ♥️

Måler: færdig viking måler B13 x D15 x H18 cm.

Antal brikker: 122

Tid: 60 min (at samle).

Sværhedsgrad: 3/5.

Alder: 14 - 99 år

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: