Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cocoon Organic Patchouli Olie 20 ml

99,95 DKK
Cocoon Organic Patchouli Olie 20 ml

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Patchouli Olie fra Cocoon Company, til at tilsætte ved vask eller tørring af tøj. 

Olierne fra Cocoon Company er rene naturlige olier, der kan tilsættes vasketøjet under vask i stedet for skyllemiddel, eller under tørring. Olierne udvindes naturligt gennem enten koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, skal eller andre plantedele. Du kan derfor være sikker på at olierne er 100 % naturlige, og indeholder ingen syntetiske eller naturidentiske tilsætningsstoffer.

Æteriske olier som denne er flygtige olier, der let fordamper når de kommer i kontakt med luften. Derfor vil der ikke være en kraftig duft, men i stedet en meget mild duft, der sidder tilbage i tøjet.

Man skal dog være opmærksom på at bruge olierne med omhu, hvis man anvender rene ufortyndede olier direkte på huden kan man risikere at udvise symptomer på overfølsomhed. Derfor anbefaler vi at man fortynder olierne før brug.

Kan med fordel bruges sammen med sæbebar, hvor du blot tilsætter et par dråber af olien til sæbebærerne i posen. Kan også blandes med vand, hvor der tilføjes et par dråber i vandet som hældes i bakken til skyllemiddel.

Indhold: 20 ml.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: