Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cocoon Organic Sæbebær 250 g

52,46 DKK
69,95 DKK
sæbebær 250 g

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Sæbebær fra Cocoon Company.

Sæbebær er et vegansk og 100 % økologisk vaskemiddel, der kan bruges til alt fra tøjvask, opvask, rengøring samt shampoo og barberskum. Det er naturligvis biologisk nedbrydeligt. 

Sæbebær er skånsomt for dit vasketøj og også for naturen. Ved brug af sæbebær er der garanti for at dit vasketøj bliver friskt og rent. Mildheden vil sørge for at bevare farverne og strukturen i dit tøj i længere tid. Sæbebær kan bruges til alle metervarer, også kapok og uld. 

Anvendelse:

1. Læg hvad der svarer til 4-5 hele sæbebær skaller(justeres efter vaskemængde og renhed) i bomuldsposen og snør posen til.

2.(valgfrit) I tilfælde af en kort vask eller en vask ved lave temperaturer under 40 grader, kan det anbefales at lægge posen med sæbebær skaller i blød i et glas i ca. 10 minutter inden vask.

3. Fyld vaskemaskinen med vasketøjet og læg bomuldsposen med sæbebær skaller ind sammen med vasketøjet. Har man lagt posen i blød, kan man med fordel hælde vandet ind oveni vasketøjet når man lægger den opblødte pose ind.

4. Ved endt vask, læg bomuldsposen med sæbebær skaller til side, så er de klar til næsten vask.

5. Ved vask under 60 grader kan bærrene genbruges op til 4 gange, men over 60 grader, anbefales det at kompostere vaskebærrene efter en vask.

Mængde: 250 g - til 90+ vaske. 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af annette
d. 18.02.2023


VI ANBEFALER OGSÅ: