Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cocoon Organic Silkesvamp 4-5 cm

EAN: 5713806007146
22,46 DKK
29,95 DKK
Silkesvamp 4-5 cm

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Lækker silkesvamp fra Cocoon Company. Svampen er lavet med tanke på miljø og bæredygtighed og er derfor det naturlige valg som vaske- og badesvamp for både babyer, børn og voksne. 

Natursvampene vokser på bunden af havet i 15-50 meters dybde. Fiskerne dykker ned og henter en lille del af svampen, men lader roden blive - så natursvampen kan vokse videre på bunden af havet. Natursvampene er et naturprodukt og kan derfor variere i størrelse og form. Svampen er rigtig god da den har let ved både at optage og komme af med masser af vand. Dette gør svampen meget anvendelig i brug med sæbe, da den er let at rengøre.

De mange kanaler i svampen, gør det let af vaske skidt ud af svampen, derfor er en natursvamp som denne en meget hygiejnisk svamp at bruge og anbefales også til personer med sart hud eller allergi. Svampen er silkeblød og føles behagelig mod huden. 

Hvis du passer på svampen, har den en lang levetid og er utrolig slidstærk. 

Vedligeholdelse:

Det er vigtigt at gøre svampen grundigt ren efter brug, sørg for at alle sæberester kommer ud af svampen. For mange sæberester kan nemlig med tiden gøre svampen blød og slimet, og derfor er det vigtigt at skylde den grundigt. Brug koldt eller lunkent vand til at rengøre svampen. Når svampen er rengjort, sørg da for at dræne svampen for vand og lad dem tørre et tørt og luftigt sted. 

Svampen må ikke vrides, men drænes ved at klemme den hårdt. Hvis svampen bruges dagligt anbefales det at lade den ligge i saltopløsning i 24 timer en gang ugentligt, for optimal vedligeholdelse - efter den har ligget i saltopløsning skyldes den grundigt, drænes og tørres.

Måler: 4-5 cm i diameter.

 

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket