Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Corolle forhandler

Skønne babydukker fra Franske Corolle – en serie af dukker til børn I alle aldre. Corolle dukker inspirerer til en magisk barndom med minder, som børn vil mindes hele livet! Det franske dukkefirma Corolle har stor flair for detaljer, og i alle Corolle dukkerne og tilbehøret til Corolle dukkerne reflekteres Corolles mangeårige ry for kvalitetsmaterialer og klassisk design.

Tilbud
Tilbud
Tilbud

Dukkerne er designet, så de passer til barnets alder, størrelse og udviklingstrin. De indeholder ikke phthalater og opfylder alle danske og europæiske krav for legetøj til børn og babyer.

Babycorolle Alder: 0+

Disse babydykker er babyens første bedste ven. Babycorolle dukkerne er lavet af bløde kvalitetsstoffer, der inviterer til at nusse og kramme sin dukke, der har den milde vanilieduft. Blød og let babydukke, perfekt I størrelsen for små babyhænder at knuse og holde om.

Mor-Præmiere: Alder: 18 mdr+

Corolle Mor-præmiere kollektionen tilbyder en verden af leg og sjov for hvert tidspunkt af dagen – spisetid, legetid, badetid, sovetid, tid til knus og kram – med babydukker også!

Klassikere: Alder: 18 mdr – 3 år+

Aroma med et strejf af vanilieduft og med udtryktsfulde ansigter vil de klassiske babydukker blive til de små pigers egne babyer. Inspirerende til kreativ rolleleg de vil huske for livet!

Babydukker med specielle funktioner: Alder: 3 år+

Babydukker med specielle funktioner  er smukke Corolle babyer. Deres ekstra lege funktioner, gør dem ekstra specielle og inspirerer til endnu mere realiske og kreative lege scener!

Miss Corolle – Klassiske dukker: 3+

Miss Corolle – Klassiske tumlinge dukker er designet til at ligne små børn, med realistiske ansigts udtryk og naturligt hår. De tilbydes I to forskellige størrelser og med et stort udvalg af dukketøj og dukketilbehør i den nyeste mode. Disse charmerende Miss Corolle dukker appellerer til en stor aldersgruppe!

Les Chéries Alder: 5 år+

Camille, Clara, Chloé, Cathy og Cécile  - Les Chéries er ikke bare hinandens bedste venner, de er også pigernes bedste venner og deres fortrolige… Les Chérie dukkerne har alle vinyl kroppe, smukt hår og flot tøj, Håret kan børstes og styles igen og igen, ligesom tøjet kan skiftes afhængigt af årstiden og modens skiften! De har også den milde vanilieduft, som er Corolles kendemærke!

Med søde ansigter og mild vanilieduft - dukkerne er tilsat en æterisk olie, som også anvendes i aroma terapi - er hver enkel Corolledukke en skat der kan elskes nu og for altid! De er designet til at fange små pigehjerter og inviterer til at blive pusset om. Børnedukkerne fra Corolle ligner og føles så naturligt som muligt, med ansigter der ofte er inspireret fra rigtige babyer, med den bløde vanilie duft, naturligt udseende hår og smukt udformet modetøj, der reflekterer tidens mode. Siden det franske Corolle firma I 1979 lancerede deres første dukkekollektion, har de vundet utallige priser fra prestigefyldte organisationer for kvalitet, design og leg