Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Djeco Kortspil Dino Draft

99,95 DKK

Du kan forudbestille denne vare. Læs mere.

Forventet leveringstid
2-3 uger fra forudbestilling

Med dette spil kommer du på en hemmelig mission - du skal samle flest mulige af de rigtige dinosaurer eller dinosaurer i den rigtige farve.

Der er 3 typer af kort: 5 x farvekort, 5 dinosaur kort og 50 x spillekort. Adskil kortene og bland bunkerne individuelt.

Hver spiller skal have 1 farvekort og 1 dinosaur kort. Samlet udgør disse kort din hemmelige mission. Du må gerne kigge på dine to kort, men kun du må se dine egne kort. Spillekortene har en baggrundsfarve og en dinosaur - du skal samle på kort, der har den samme dinosaur som dig eller samme baggrundsfarver. Disse kort giver point.

Spillekortene deles rundt til spillerne: 4 kort til 2 spillere, 6 kort til 3 eller 4 spillere, 5 kort til 5 spillere.

Vælg en kort fra din hånd, læg det på bordet. Kortet er nu dit. Resten af kortene sendes videre til næste spiller, som også vælger et kort, som de vil beholde. Alle spillere har et sæt kort på hånden på samme tid (alle spillere vælger et kort at beholde fra deres hånd på samme tid, hvorefter hånden sendes videre). Derefter tælles point. Vinderen er den med flest point.

Kortene fra Djeco er kraftige og holder godt. Spillene fra Djeco er i lækker kvalitet, der tåler at blive spillet mange gange.

Der medfølger danske spilleregler.

Måler: L15,5 x D3 x H12 cm.

Antal spillere: 2-5 spillere

Alder: 6-99 år

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: