Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Finger Car Creative m. bane

287,98 DKK
479,95 DKK
finger bil med bane

på lager

OBS kassen er falmet!

Kombiner leg, glæde og sundhed - denne bil skal opleves, den er fascinerende fængende.... Model: Yellow Submarine med bane. Finger Car - en innovativ gaveide til alle generationer, perfekt til at træne finmotorikken, sanseligheden, samtidig med at den har en stress nedsættende påvirkning af hjernen og fremmer kommunikationen generationerne imellem - Læring gennem leg.

Gennem leg er Finger Car med til at fremme finmotorikken hos børn, samt øje – hånd koordinationen. Ved at bruge den modsatte hånd end man normalt gør, tvinger man begge hjernehalvdele til at arbejde sammen og fremmer bla kreativiteten.

For voksne kan Finger Car være med til at nedsætte stress via afslapning og harmonisering af krop og hjerne.

Finger Car er med til, at fremme fleksibiliteten i fingre og hænder, specielt når man kommer op i alderen og vedholder koncentrationen, samt er afslappende for hjernen. Træner musklerne på underarmene og forebygger spændinger i disse områder.

Bruges endvidere til rehabilitering og kan med fordel bruges indenfor handicapområdet, samt til meditation.

Finger Car har en lille hulning på toppen hvorfra man styrer og stabiliserer bilen, via hulningen og dens smarte styre konstruktion, kan man navigere til højre og venstre. Speciel effekt er de to bevægelige akser, hældningen på akserne er med til at bestemme styreretningen. Dette kræver høj koncentration og sensitivitet.

Kan også bruges som tegne redskab. Og design objekt på kontoret eller på anden ønskelig vis.

Sættet består af en Finger Car, en bane samlet som puslespil, samt blyanter, som kan bruges som styre redskab og til, at tegne med.

Mål: Finger Car
Højde 5,7 cm
Længde 11,3 cm

Mål: Bane 600x570mm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:


Tilbud
Tilbud
209,98 kr.
349,95 kr.
Tilbud

POPULÆRE PRODUKTER: