Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

HABA Kirsebærspillet

189,95 DKK
HABA Kirsebærspillet og frugthaven

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Der hænger en masse kirsebær på træet og de er modne og skal plukkes hurtigt muligt, for den frække ravn venter kun på at hugge dem!

Spillets formål: Børnene forsøger at plukke kirsebærene fra træet, før ravnen kan nå at hugge dem.

Forberedelse af spillet: Spillebrættet samles og lægges midt på bordet. Kirsebærene hænges på træet og spillekortene fordeles omkring spillebrædtet med blomstersiden op.

Sådan spilles spillet: Den der er bedst til at sige som en ravn, eller den yngste spiller, starter og kaster terningen. Viser den en blomst skal barnet vende et kort med den pågældende blomst. Er der kirsebær på den anden side af kortet, må barnet plukke et par kirsebær til kurven og beholde kortet. Er der en ravn på kortet, må ravnen hoppe et felt tættere træet og kortet skal gemmes tilbage blandt de andre kort. Hvis der gemmer sig et sovende dyr på kortet skal der være helt stille, så dyret ikke vækkes, mens kortet lægges tilbage igen. Viser terningen en sol, må barnet frit vælge hvilket blomsterkort der skal vendes.

Spillets afslutning: Hvis børnene formår at plukke alle kirsebær, før ravnen når træet, vinder børnene i fællesskab. Når Ravnen frem mens der stadig hænger kirsebær tilbage, er ravnen vinderen. Man kan vælge at udkåre høstens mest flittige kirsebærplukker, ved at tælle op hvem der har samlet flest kirsebærkort.
Spillepladen måler 21 x 21 cm. Alder: 3-8 år

Spilleregler på tysk, engelsk, fransk, hollandsk, spansk og italiensk.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: