Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kapok Baby Lounger 0-8 mdr Dusted Brown

EAN: 5713806005760
699,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Allergivenlig baby lounger fra Cocoon. Baby loungeren har en fordybning i midten, der passer perfekt til babyer i alderen 0-8 måneder. Fyldet er 100 % kapok, der har fantastiske egenskaber og er bl.a. allergivenligt. Fyldet giver loungeren en god fast form og er behagelig for baby at ligge på.

Kapok er varmeregulerende og fugttransporterende. Derfor er loungeren god, hvis den placeres på gulvet eller oven på et aktivitetstæppe - baby får det hverken for varmt eller for koldt men lige tilpas.

Vi anbefaler, at man bruger et cover på baby loungeren, som nemt kan tages af og vaskes. Du kan finde det her.

Efter lad ikke baby uden opsyn.

Måler: L80 x B41 x H9 cm

Som nævnt har kapok fantastiske egenskaber - og kapokken fra Cocoon Company er ubehandlet. Der er hverken brugt pesticider, blegemiddel og andre kemilalier.

Kapok:

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er 100 % naturlig og indeholder 80 % luft, hvilket gør den 8 gange lettere end bomuld. Kapok er derfor den letteste naturfiber i verden. Naturfiberen har en speciel belægning, der fra naturens side gør kapokfiberen vandafvisende. Kapok sikrer derfor et tørt sovemiljø, da fugten transporteres væk gennem fiberen.

Husstøvmider kan ikke leve i et tørt miljø og kan derfor ikke leve i kapokfiberen. Derfor anbefales kapok til allergikere.

Kapok-fiberens unikke opbygning gør den lufttransporterende og varmeregulerende - fiberen er velegnet til sommer og vinter samt ude og inde brug.

Måler: L80 x B41 x H9 cm

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: